Diensten

METAAL

OPPERVLAKTEBEHANDELINGEN

Wanneer u het oppervlak van metalen objecten galvanisch, chemisch of mechanisch wilt laten bewerken, bent u bij Multinal aan het juiste adres. Of het nu gaat om honderden, duizenden of enkele exemplaren die moeten worden voorzien van een oppervlaktebehandeling.

KUNSTSTOF

OPPERVLAKTEBEHANDELINGEN

Voor oppervlaktebehandelingen op het gebied van kunststof kunt u terecht bij Multinal Group. Het bewerken van kunststof noemt men ook wel het metalliseren van kunststof. Multinal Group is al jaren gespecialiseerd in het metalliseren van kunststof producten, u kunt daarbij denken aan ABS-kunststof en ABS-blends.

INDUSTRIEEL

REINIGEN

Als het om vakkundige industriële reiniging op locatie gaat bent u bij Multinal Group aan het juiste adres. Bij het industrieel reinigen kunt u denken aan het chemisch technisch reinigen van procesonderdelen evenals het testen van deze systemen. Zelfs het ultrasoon reinigen van sprinkler nozzles en het testen behoort tot onze mogelijkheden.

INDUSTRIELE & MARITIEME DIENSTEN

Multinal Industrial & Marine Services is gespecialiseerd in het (preventief) reinigen van cruise-, veer-, vracht- en marineschepen. We bieden verschillende diensten aan voor industriële en maritieme bedrijven wereldwijd.

 

SPECIALIST IN REINIGING EN DESINFECTIE DIENSTEN

DESINFECTIE SERVICE

Door de actuele ontwikkelingen over het Covid-19 virus en de daarbij behorende risico’s van overdracht staat desinfectie prominent in de schijnwerpers. Elk oppervlak kan een bron zijn van vervelende ziektekiemen en ziekteverwekkers, dit zijn niet uitsluitend contactvlakken zoals deurgrepen, lichtschakelaars e.d. Hoe efficiënt u ook schoonmaakt, veel bacteriën en virussen blijven als onzichtbaar vuil achter en dienen aanvullend op de gebruikelijke reiniging geëlimineerd worden middels een desinfectie. Onze toegepaste desinfectie methode is uitermate geschikt om bacteriën en virussen op een effectieve manier te bestrijden, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Dit doen we met biocides die een virusclaim hebben en een toelatingsnummer van het CTGB, uitsluitend te gebruiken door professionals.

 

Meer informatie