Poedercoaten

Wanneer u voor uw product een uitstekende beschermlaag tegen corrosie wilt, maar ook een lange levensduur en minder onderhoud wenst, dan biedt Multinal Group met haar poedercoatbehandelingen volop mogelijkheden.

Of het nu gaat om het poedercoaten van enkele stuks of een serie van duizenden exemplaren: het maakt ons niet uit.

Met ruim 55 jaar ervaring weten wij wat er komt kijken bij het effectief aanbrengen van een poeder coatlaag voor een optimaal resultaat. Poedercoaten of coaten biedt niet alleen een goede bescherming tegen corrosie, maar zorgt voor een lange levensduur, minder onderhoud en geeft uw product tevens een fraai en strak uiterlijk. Daarbij is het mogelijk uw product in iedere gewenste kleur te poedercoaten.

 

Voordelen van poedercoaten
  • Coating is een uitstekende beschermlaag tegen corrosie
  • Lange levensduur voor uw metalen product
  • Minder onderhoud door coating
  • Strak, glad uiterlijk
  • Toepasbaar voor zowel binnen- als buitentoepassingen
  • Aan te brengen in meerdere poedercoatlagen

Poedercoaten: heel veel mogelijkheden

Het maakt ons niet uit of u enkele stuks of volumineuze en zware constructies wilt poedercoaten, wij regelen het graag voor u. Voor zowel binnen- als buitentoepassingen hebben wij de juiste poedercoatmogelijkheden. Zo kunnen wij een eenlaags, tweelaags of drielaags poedercoating aanbrengen waarbij wij werken met drie typen poedercoatbehandelingen. Bij binnentoepassingen met epoxy of epoxy/polyester of buitentoepassingen met speciale polyester.

 

Kleuren en effecten

Met onze vele poedersoorten en natlakken bieden wij kleurrijke mogelijkheden, zelfs als uw kleur speciaal is. RAL en design kleuren, transparante coatings of speciale structuureffecten worden door onze professionals nauwgezet uitgevoerd.

Maar ook hamerslag-, rimpel- of metallic-effecten en de gewenste glansgraad worden met vakmanschap gekoppeld aan de modernste technieken.

Verwijderen roest en optimale hechting

Onze mensen verstaan hun vak en weten wat er komt kijken bij poedercoaten en natlakken. Dit gecombineerd met de inzet en toewijding van mensen die er alles aan doen om topkwaliteit van de coating en snelle levertijden te realiseren. Vanzelfsprekend hebben wij de expertise in huis om zorgvuldig te  stralen als voorbehandeling van het coaten of natlakken. Met stralen verwijderen wij roestvorming walshuid, gloeihuid en lasnaden, wat tevens optimale hechting van het poedercoaten en/of natlakken bevordert.